Home   De 5 natuurgerichte principes 

Massagebehandelingen

Schoonheidsbehandelingen  Prijslijst

 

De massage voor Fribromyalgie patiënten.

60 minutenenbehandeling: € 52,50

Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, is een reumatische aandoening. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn in het hele lichaam.
Deze pijn bevindt zich in spieren, spier- en gewrichtsaanhechtingen en pezen in het lichaam.
Helaas zijn dit vaak niet de enige klachten die een fibromyalgie patient ondergaat vaak ook: slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, stijfheid, concentratiestoornissen en ook darmklachten zijn veel voorkomende klachten.
Een lichaam onder stress en pijn is in staat van "vluchten"of "vechten". Met andere woorden het systeem reageert alsof er gevaar dreigt. Hierdoor is de ademhaling oppervlakkig, het hart maakt overuren en de reparatie en het herstel van het lichaam staat in de wachtstand.

Uit recent onderzoek door de Universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelingen is voor fibromyalgie patienten.Een massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen.

Een massage zorgt ook voor:
Het versterken van het lymfesysteem
Verlichting van spierkrampen
Verlagen van de bloeddruk
Opname van zuurstof in de spieren
Verbetering van het bewegingsapparaat
Vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller-Endorfine

 

  

Contact Links FAQ Fotoalbum Ervaringen Cadeaubon    D-STRESSING | Hoornlaan 37 | 7207 JH Zutphen | M. (06) 13697373 | info@d-stressing.nl