Dr. Hauschka Revitaliseringbehandeling


Innerlijke schoonheid en persoonlijke uitstraling ontstaan met de jaren. De weg naar deze harmonie is vol ervaringen en verrassingen. Dit is af te lezen aan ons gezicht en maakt ons mooi en uniek.De Dr. Hauschka Revitaliseringbehandeling is een oppepper voor de vermoeide ouder wordende huid.

Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering zoals bij
de wisseling van de jaargetijden.

De basis van deze behandeling is de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, aangevuld met het gebruik van de Dr. Hauschka Regenererende verzorgingslijn, dit is een intensieve huidverzorginglijn voor de rijpere huid met speciale Dr. Hauschka intensieve conditioners en ampullen.

De Klassieke Dr. Hauschka behandeling is een unieke gezichtsbehandeling die u van top tot teen ontspant en die de huid intensief reinigt en verzorgt. Deze behandeling begint met een voetenbad. Het hart van de behandeling is een ontslakkende, ontstuwende en immuunversterkendelymfestimulatie uitgevoerd met fijne penseelbewegingen en zachte handbewegingen. De stress van de dag lost op in warmte en omhulling. De Klassieke Dr. Hauschka behandeling leidt tot een totale ontspanning, maakt mentaal vitaler en laat uw huid opbloeien: ze voelt weer glad en stevig aan.

Behandelingsduur: ca. 2 uur
Prijs: €95,00
%d bloggers liken dit: